Massage

Mine behandlinger er baseret på fysiurgisk massage form som tager udgangspunkt i kroppens anatomi og arbejder med smerter eller problemer i bevægeappparatet.

Musculupati

Oversat er det ’muskel-terapi’ og fortages kun af en Musculupat® uddannet fra AM Academy 1-årige uddannelse.

Jeg bruger i mine behandlinger bevægelsen, musklernes funktioner og mærker/palpering til at observere og arbejder i løsningen med inspiration fra nogle af nedestående teknikker.

Fysiurgisk massage

Oftest arbejdes der kun i det yderste muskellag. En blid form for massage hvor alle kan være med. Er velegnet som wellness massage til afstressning og velvære.

Sports masssage/akupressur

Det er normalt en dyb og lidt hårdere massage, målrettet en specifik muskelgruppe med en form for overbelastning over kortere eller længere periode. Det er normalt direkte tryk og hold i musklernes 'triggerpunkter'. Nåle, stræk og bevægelse af led indgår ofte i behandlingen.

Cupping

En gammel teknik hvor en slags 'sugekop' som skaber et vakum og derved  stimulerer blodcirkulationen i kroppen ved at 'suge' stagneret blod ud til huden fra bindevævet. Et godt supplement til massage og oftest helt smertefrit. Kan også fungerer som en behandling.

Dybde massage

Massage af de dybe muskler og får fat i arvæv og bindevæv. Det er en behagelig form for massage hvis den udføres med langsom og gentagende strøg på samme sted. Typisk benyttes det til ømheder der har siddet længe.

Reflekszoneterapi /fodmassage

Massage af fødderne i punkter som har en muskel-relation på kroppen. Behandlingen er nænsom og aflappende og benyttes som et supplement men også som enkeltstående behandling. Virker beroligende og afstressende og har positiv effekt på smerter/trætte fødder, uro i benene og blodcirkulation. 

Myofascial Release MFR

En blid form for stræk med fingrene i huden som løsner fascia spændinger der sidder mellem huden og musklerne. Benyttes når der er diffuse smerter i områder eller hele kroppen og for dem med fibromyalgi kan det være rart at der ikke 'trykkes'.

Triggerpunkt

Punkter i musklerne som er stagnationer eller affaldsstoffer - Ved at trykkke og holde kan det løsne spændinger i musklen. Punkterne kan have en påvirkning andre steder end lige i den muskel som behandles. Behandlings teknikken benyttes oftest i kombination med massage.