OM MIG

Et helt almindeligt menneske.


Siden 2019 har jeg uddannet mig til massør og afsluttede i 2021 som RAB registeretMusculupat®fra AM Academy i Kgs. Lyngby. Under uddannelse har jeg haft arbejde på skole klinik og selvstændig opstart i weekenderne. Det var her jeg blev bevidst om at jeg ville på fuld tid som massør.


1.august 2022 skete det så, jeg blev selvstændig massør og har på intet tidspunkt set mig tilbage og nyder hvert øjeblik.


En Musculupat® er lægeeksamineret fysiurgisk massør og sportsmassør med en 1-årig overbygning i manuel behandling, bevægelsesanalyse, smerte- og led-forståelse. Afsluttet medRAB godkendt teori undervisning i anatomi, fysiologi, sygdomslære og psykologi.OM KLINIKKEN

Parkering


Nærmeste parkeringshus er på Israels plads i underjordisk parkeringshuset 500m.

Kommer du med tog, metro eller bus er det 50 meter fra klinikken.


Her mødes du med smil


Når du træder ind af døren vil du straks fornemme en ro, væk fra gadens sus og larm. I klinikken vil du kunne møde andre behandlere og du kan altid spørge.

Til din rådighed er der et venteværelse lige indenfor døren til højre og i modsat retning finder du  toiletfaclitetet. Når din behandler er klar vil du blive hentet.

Du vil se der hænger skilte på dørhåndtagene i klinikken som indikerer at der er behandling igang og vi henstiller til ikke at forstyrrer.

ENDNU MERE OM MIG

Et helt almindeligt menneske nu erfaren Musculupat


Siden 2021 har jeg  arbejdet i et setup af egne kunder og firmaaftaler som har givet et stort erfaringsgrundlag for hurtigt at kunne pejle mig ind på kundens ønske og behov. Der er blevet et større behov for længere behandlingsforløb som jeg har taget til mig og det giver mulighed for helt andre behandlinger end de helt korte firmabehandlinger på 30 min hvor formålet er kortsigtet, men skal stadig være grundigt og relevant. 


For mig er det vigtigt at søge viden hele tiden og blive bedre, det er mit 'drive' og en konkurrence for mig personligt at være fagligt dygtig og hele tiden følge med ude i verden hvad der rør sig. Derfor kombinerer jeg bla med firmaaftaler da man er tilbøjelig til at tiltrække en bestemt type kunder i egen klinik og på den måde udvide min kundetype.


I skrivende stund den 7. August 2023 er det vigitgt for mig at fortælle at jeg går igang med Akupunktør uddannelse som tager 3 år og på niveau med en bachelor. Hvorfor det lige blev den uddannelse skyldes at jeg længe har interesseret mig for musklernes funktion, Fascial Release and Structure, deep tissue og meridianer som så ofte har hjulpet mig til hurtige resultater, men 'mærker' oftere mønstre og 'ser' mennesker og mangler flere værktøjer og et sted jeg tror mest på at finde inspiration er i den Traditionelle Kinesiske Medicin og vil nu forfølger dette 3000 år gamle afprøvede filosofi og håber at opnå en viden og erfaring herigennem som kan bringe endnu mere til mine kunders fordel og mit ønske om at være med til at minimere medicinforbrug globalt.