OM MIG

Et helt almindeligt menneske.


Siden 2019 har jeg uddannet mig til massør og afsluttede i 2021 som RAB registeret Musculupat® fra AM Academy i Kgs. Lyngby. Under uddannelse har jeg haft arbejde på skole klinik og selvstændig opstart i weekenderne. Det var her jeg blev bevidst om at jeg ville på fuld tid som massør.


1.august 2022 skete det så, jeg blev selvstændig massør og har på intet tidspunkt set mig tilbage og nyder hvert øjeblik.


En Musculupat® er lægeeksamineret fysiurgisk massør og sportsmassør med en 1-årig overbygning i manuel behandling, bevægelsesanalyse, smerte- og led-forståelse. Afsluttet med RAB godkendt teori undervisning i anatomi, fysiologi, sygdomslære og psykologi.


OM KLINIKKEN

Parkering


Nærmeste parkeringshus er på Israels plads i underjordisk parkeringshuset 500m.

Kommer du med tog, metro eller bus er det 50 meter fra klinikken.


Her mødes du med smil


Når du træder ind af døren vil du straks fornemme en ro, væk fra gadens sus og larm. I klinikken vil du kunne møde andre behandlere og du kan altid spørge.

Til din rådighed er der et venteværelse lige indenfor døren til højre og i modsat retning finder du  toiletfaclitetet. Når din behandler er klar vil du blive hentet.

Du vil se der hænger skilte på dørhåndtagene i klinikken som indikerer at der er behandling igang og vi henstiller til ikke at forstyrrer.